slogan

Over ons

SPORTPLAZA HENDRIK-IDO-AMBACHT

Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht biedt u een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, wellness en lifestyle.
Sportplaza wil leden een laagdrempelige, gastvrije plaats bieden om aan lichaamsbeweging te doen.
Het motto van Sportplaza is: RESULTAATGERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER, wat onze visie op onze sportcentrum goed omvat.

Met een groot aanbod aan fitness-en cardioapparatuur om een persoonlijk trainingsprogramma af te werken. Met een gevarieerd programma aan groepslessen, voor zowel lichaam als geest begeleid door enthousiaste instructeurs voor professionele begeleiding.

Naast Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij ook een vestiging in Sint Willebrord, genaamd Sportplaza Rucphen: www.sportplaza-rucphen.nl., een vestiging in Breda; Sportplaza-Breda: www.topsportplaza-breda.nl. en een vestiging in Essen; Sportplaza Essen: www.sportplaza-essen.be U kunt ook hier sporten als u lid bent van Sportplaza Essen en Sportplaza Rucphen.

We zijn een sportcentrum die leden een prachtige fitnessruimte en groepslessenruimte biedt, maar ook zijn en blijven wij volop in ontwikkeling. Bij 'nieuws' kunt u altijd de nieuwe ontwikkelingen bekijken.

Onze openingstijden

Maandag

8.45 uur - 22.00 uur

Dinsdag

8.45 uur - 22.00 uur

Woensdag

8.45 uur - 22.00 uur

Donderdag

8.45 uur - 22.00 uur

Vrijdag

8.45 uur - 21.00 uur

Zaterdag

8.45 uur - 14.00 uur

Zondag

8.45 uur - 12.00 uur

Proefles aanvragen

Ben je geïntereseerd en wil je een keer ervaren hoe je resultaat gericht kunt sporten in een gemoedelijke sfeer?
Aarzel dan niet en vraag nu een proefles aan in één van onze vestigingen.

Vraag nu een proefles aan