slogan

RESULTAAT GERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER

Natuurlijk bij Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht

Vraag nu een proefles aan!

Sportplaza-Hendrik Ido Ambacht

Over Sportplaza

 

Sportplaza Hendrik Ido Ambacht biedt u een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, welness en lifestyle.
Sportplaza Hendrik Ido Ambacht wil leden een laagdrempelige, gastvrije plaats bieden om aan lichaamsbeweging te doen.
Het motto van Sportplaza is: RESULTAATGERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER. Dit omvat onze visie op onze sportcentra. Met een groot aanbod aan fitness- en cardioapparatuur en persoonlijke trainingsschema´s. Met een gevarieerd programma aan groepslessen voor zowel lichaam als geest, begeleid door enthousiaste en professionele, gediplomeerde instructeurs.

Sporten bij Sportplaza vanaf 16,95 euro per maand!

We zijn een sportcentrum die leden een prachtige fitnessruimte en groepslessenruimte biedt, maar ook zijn en blijven wij volop in ontwikkeling. Bij ´Nieuws´ kunt u altijd de nieuwste ontwikkelingen bekijken. Dit kan ook op onze facebookpagina: www.facebook.com/sportplazahia
Kom gerust een kijkje nemen bij Sportplaza Hendrik Ido Ambacht! U kunt ons ook altijd bereiken door ons te bellen of te e-mailen.
Met de aangeschafte Sportplaza Clubcard kunt u vervolgens sporten in al onze vestigingen. Let op dit geldt alleen voor de Sportplaza vestigingen die bij ons aangesloten zijn: Sportplaza Essen (BE) en Topsportplaza Breda (NL).

 

Nieuw bij Sportplaza-Hendrik Ido Ambacht

Laatste Nieuws

Proefles aanvragen

Ben je geïntereseerd en wil je een keer ervaren hoe je resultaat gericht kunt sporten in een gemoedelijke sfeer?
Aarzel dan niet en vraag nu een proefles aan in één van onze vestigingen.

Vraag nu een proefles aan